Zaphir vindklokker - NYHED hos Tessies

Zaphir vindklokker - NYHED hos Tessies

Zaphir vindklokker eller vindspil, efterfølgere af de tidligere Shanti klokker, er smukke håndlavede og hånddekorerede vindklokker, der får enhver til at svæve hen i det magiske og fuldendte nu. Der findes 5 forskellige klokker, som hver især er baseret på en bestemt årstid og element ifølge Feng Shui.

Alle klokkerne er stemt i 8 særegne toner, og udviklet efter principperne i Da Vinci’s gyldne snit – det guddommelige tal, og har hver især deres unikke og særegne akkord for optimal resonans.

Alle 5 forskellige klokker er håndlavede af kunstnere ved de franske Pyrenæer, alle nøje afstemte og udført primært i genanvendelige og økologiske materialer.

Zaphir klokkerne er skabt med henblik på meditation, afslapning og velvære, og er det perfekte værktøj til enhver healende praksis med harmoni, mindfulness, yoga og indre ro for øje, og egner sig både til terapeutisk og personligt brug og til alle der ønsker en opløftende og særlig stemning i hjemmet.

De 5 modeller der kan vælges imellem, samt farver er:

Crystalide: Forår, træ, ♪♫G A B D A G B D, tyrkis grøn

Sunray: Sommer, ild, ♪♫ G#B C#E G#E A C#, brændt orange

Sufi: Høst/overgang, jord, ♪♫ F A D F A G A D, smuk lilla

Twilight: Efterår, metal, ♪♫ E G B C E G B C, varm gul

Blue Moon: Vinter, vand, ♪♫ D F A B C E A#C, dyb blå

Alle klokkerne måler 12,5 cm i højden og har en diameter på 6,3 cm. Klokkerne egner sig mest til indendørs brug, og beskyttes bedst fra stærkt sollys, vind og vejr.
Deres fantastiske og harmoniske lyde kan høres på YouTube.

Inviter magien ind i dit hjem og nyd de afbalancerende og beroligende toner af disse smukke klokker i dag!

Tilbage til blog