Organit - et healings værktøj

Organit - et healings værktøj

Orgon enegi, blev først beskrevet af den østrigske forsker og psykoanalytiker Dr. Wilhelm Reich i 1930’erne, som et udtryk for den universelle energi der gennemstrømmer og flyder overalt, og som vi også kender under betegnelserne chi, prana, mana og æter.

Dr. Reich’s teorier og forsøg handlede om at transformere negativ og stagneret energi til positiv og livgivende energi ved at kombinere organisk og uorganisk materiale, der hver især og tilsammen opsamler, transformerer og udsender balanceret energi tilbage til omgivelserne. Hans teorier omhandlede at et ubalanceret energi felt var årsag til både fysiske og psykiske ubalancer, og at Orgon energien var et værktøj til at hjælpe med at skabe et harmonisk energifelt og dermed velvære og sundhed. Hans studier blev videreført af Karl Hans Welz og Don og Carol Croft, der inkluderede kvarts krystaller og metal stykker for yderligere at fokusere energien til at omdanne skadelig bioenergi til positiv bioenergi, som derefter fik handelsnavnet Orgonit.

Orgonitter består af krystaller, metaller og resin, støbt sammen i en særlig kombination af organisk og uorganisk materiale, der tilsammen udgør en harmoniserende effekt på omgivelserne, altså positiv Orgon energi. I dag bruges Orgonitter over hele verden fra alt til healing, meditation, aura rensning, rum rensning, og særligt som beskyttelse mod stråling og elektromagnetiske felter(EMF).

Orgonitter kan fås i mange former såsom pyramider, halsvedhæng, kugler etc., og om man vælger at have en på sig eller sætte den i hjemmet, danner de et Orgon felt, som mange føler hjælper dem til at opretholde et mere indtakt og balanceret energi felt og giver et bedre indeklima for både dyr, mennesker og planter.

Hos Tessies har vi et flot udvalg af diverse Orgonitter med mange varianter at krystaller og i flere forskellige størrelser, både til hjemmet og til at have med på farten.

Så lad dig endelig inspirere og køb din favorit Orgonit i dag!

Tilbage til blog