Bjergkrystal

Bjergkrystal

Bjergkrystallens smukke klarhed, afspejler hvordan april måned handler om fornyelse, begyndelser og hvordan alt nyt igen spirer frem. Denne meget populære krystal har gennem tiderne og op til nu, været anset som en mester krystal indenfor healing og til at transformere og transmittere helende energi. Denne klare, ofte transparente sten svingende mod mælkehvide nuancer, er i kvartsfamilien og kan findes over hele verden. Dens navn refererer til det græske ord for ”is”, grundet dens klarhed og assimilation med krystalliseret og frossent vand.

Bjergkrystallen er en sten der forstærker energien og bliver derfor ofte benyttet sammen med andre krystaller, da den netop forøger energien i disse, og er en krystal der bringer klarhed, renhed og lys. I visse kulturer anses den for at være et udtryk for sand perfektion og en gave fra moder jord og forfædrene, og siges at være kongen af alle krystaller.

Dens egenskaber er at opløfte sindet, bringe lys og klarhed der hvor det behøves og hjælper med at manifestere dine drømme. Denne krystal er forbundet med alle chakraerne, da dens prisme fyldte glans indeholder alle farver, og er med til at bringe balance og spirituel bevidsthed, forbindelse og åbenhed til det guddommelige. Det er en krystal der bringer håb og sandhed og er en vejviser i sin mest positive forstand, og renser for alt der ikke tjener længere, således at vi kan modtage og skabe det vi virkeligt ønsker.

Denne sten bliver brugt fra alt til healing, meditation og crystal grids og er enhvers sten entusiast basis krystal, da den både renser, reflekterer og særligt beskytter. Den anses for at være et udtryk for skabelsens fineste time og indgår ofte i forskellige spirituelle objekter og har stor affinitet med solen.

Hos Tessies har vi et overflod af fantastiske, smukke og helt unikke Bjergkrystaller i alverdens størrelser og former, både som klynger, spidser, rå, polerede, kugler, smykker og alt derimellem.

Så lad dig endelig opløfte af Bjergkrystallens fascinerende og lysende energi og lad dig drage af denne eventyrlige sten!

Tilbage til blog