Akvamarin

Akvamarin

Akvamarinen kendes for sin blide smukke blå farve, som en sten med forbindelse til havet, heraf dens navn, og kan svinge fra de grønlige nuancer over i en helt klar lys blå. Den siges at være skattet af og forbundet med havfruer, og har været brugt som talismand for søfarere gennem tiden som et symbol på held og beskyttelse.

Denne semi-ædelsten knyttet til Marts måned og som tilhører Beryl- familien, har derfor en stærk affinitet med vand, månen og alt som flyder, og symboliserer det der spejles, ligesom himlen der spejles i havets overflade. Den siges derfor også at være forbundet med himmelsk energi og højere bevidstheder og det at kunne se og tyde de større mystiske sammenhænge i universet og kosmos.

Det er en sten der fremmer troværdighed, ærlighed og det at give klart udtryk, og er en sten der står for renselse, fred og det at give slip, og hjælper i processen med afslutninger og overgange.
Den hjælper med at skabe harmoni og balance, og giver mod til at turde at være sit sande selv og at tale sin indre sandhed med ro, ynde og værdighed. Den renser og fornyer ved at fjerne stress og blokeringer.

Shamaner og profeter har brugt denne smukke blå krystal til at opnå klarhed under meditation og til at dykke ned i dybderne af sjælens mange lag. Dette er en sten der er forbundet med evig lykke, ungdommelighed og fornyet liv, og hjælper med at skabe klarhed og bevidsthed om ens egne potentialer. Den fordrer til udholdenhed, disciplin, mildhed og medfølelse, og med dens sarte blå farve støtter den op om retfærdighed, tolerance og kompromisser særligt i kommunikations sammenhænge.

Hos Tessies har vi Akvamarin både som lommesten og i andre flotte former og særligt som smykker til enhver smag. Så lad dig endeligt spejle i denne smukke nautiske sten og mærk Akvamarinens blide og favnende bølger.

Tilbage til blog